Après ski Gerlos

Après ski Gerlos- mogelijkheden en tips

Het gezellige Gerlos staat bekend om zijn uitgebreide après ski mogelijkheden. Het Tiroolse dorp in het Zillertal is dan ook al jarenlang een favoriete wintersport bestemming onder Nederlandse skiërs en snowboarders. In het lange dorp komen veel Nederlanders iedere winter weer terug. Deels natuurlijk vanwege het geweldige skigebied van Gerlos, maar ook vanwege de gezellige après ski die het dorp aanbiedt.

In dit artikel hebben we een aantal van de après ski mogelijkheden in Gerlos op een rij gezet. Zo kun je voor je vakantie al lekker kijken naar wat er allemaal te doen is. En weet je zeker dat jij tijdens de wintersport in de juiste kroeg of bar zit.

Après ski mogelijkheden in Gerlos

Er zijn heel veel kroegen en bars in Gerlos. Zowel op de piste als in het dorp. De bekendste après ski bar van het dorp in de ‘Little London‘. Deze gaat ’s middags open en is tot laat in de avond erg gezellig.

Hieronder staat een mooie sfeerimpressie van de London Pub in Gerlos.

In het midden van de dorpje Gerlos staat de ‘Cin Cin‘ een echte Oostenrijkse ‘schirmbar‘. Oftewel een paraplubar. Dus met een mooie ronde bar in het midden en tafeltjes en gasten er om heen. De Cin Cin is het centrum gelegen.

cincin41

 

 

Kortom er is veel leuke apres ski in Gerlos. veel barretjes en veel mogelijkheden. Mocht je op zoek zijn naar accomodatie in Gerlos. Kijk dan hier

eens. Daar staan de mooiste appartementen en hotels in Gerlos op een handig rijtje.