Apres Ski Sölden

Apres Ski Sölden

In Sölden kun je erg goed apres skiën. Er zijn erg veel apres-ski bars en discotheken te vinden in dit sneeuwzekere dorp in Tirol. Je kunt hier vrijwel de hele dag apres skiën. Vanaf vroeg in de middag, tot vroeg in de morgen. Omdat de bezoekers van Sölden een mix zijn van Duitsers, Oostenrijkers, Nederlanders en tal van andere nationaliteiten is de sfeer ook erg gezellig.

Sölden kent ruim 40 kroegjes en barretjes en bovendien ook nog 7 discotheken.

De meeste Nederlanders vindt je in de Alm Rausch, een echte Hollandse apres ski tent. De Alm Rausch vind je vlak bij het dalstation van de Gigijoch skilift. Hier vind je ook de Kuckuck, waar je gewoon rustig wat kan vinden.

In de Schirm Bar vindt je meer Duitstalig apres ski muziek. Logischer wijs komen hier ook veel Duitsers en Oostenrijkers. De Schirm bar is een paraplu bar, waarvan het dak vaak op is. (Het dak is er dan af 😉 )

Apres Ski Sölden

En als je een dag niet wilt hossen en bier drinken, zijn er in Sölden nog genoeg andere leuke dingen te beleven. Zoals rodelen, sauna en andere wellness. Vanzelfsprekend zijn er ook voldoende restaurants waar je heerlijk kunt eten.

Voor hulp bij het zoeken van een geschikt appartement op hotel: kijk eens op http://www.skisoelden.nl/appartement-Solden/