Apres Ski Kirchberg

Kirchberg

, onder meer bekend van Oh oh Tirol, is al jarenlang een dorp dat bekend staat om zijn uitbundige apres ski. Het gezellige wintersportdorp is met name populair onder jongeren uit Nederland, Engeland en Duitsland. Hoewel je in meer dorpen de London Pub kun terugvinden, Vind je alleen in Kirchberg vind je de originele London Pub!

Kirchberg - super apres ski bestemming

Hieronder staan een aantal populaire apres ski gelegenheden.

Eisbar – Kirchberg

De Eisbar in het centrum van Kirchberg is een erg geliefde bar met name onder Nederlandse wintersporters. Tussen drie en middernacht kan je hier volledige uit je dak gaan. Naast de bekende en populaire apres ski shits wordt er in de wintermaanden ook regelmatig opgetreden door bekende Nederlandse dj’s in deze skihut.

Londen pub – Kirchberg

In de London pub vind je vooral Nederlandse wintersporters. Hier gaat het dak er af. Het begint al ’s middags en eindigt ’s avonds laat. Het personeel is deels ook Nederlands, dus je kunt hier lekker in het Nederlands je biertje, wijntje of shotje bestellen.

Der Tiroler – discotheek

Als de Eisbar en de London Pub rondt middernacht hun deuren sluiten, dan kunnen echte partygangers doorfeesten in de Tiroler. Hier gaat het apres ski feest door tot 3:00 uur in de morgen. In het wintersportseizoen is het elke dag feest met een van de beste après-ski shows in Tirol.