Apres Ski Berwang

Berwang is een skidorp in het skigebied Zugspitz Arena. Dit gebied ligt in Tirol, Oostenrijk.
Het plaatsje ligt op ruim 1000 meter boven zeeniveau en is daardoor erg sneeuwzeker. Berwang is een autoluw en erg sfeervol dorp, dat veel charme en authenticiteit uitstraalt.

Wintersport in Berwang

Wintersport in Berwang

Het skigebied van Berwang

Het skigebied van Berwang gaat tot ruim 1800 meter en is aangesloten op het dorp Bichlbach. Je kunt daardoor lekker heen en weer skiën tussen beide dorpjes.
Kortom het is een ideale wintersport bestemming voor gezinnen met (kleine) kinderen

. De pistes zijn veel blauw en rood en daardoor leuk om te skiën of boarden voor kinderen, maar ook voor ouders en opa’s en oma’s.

Apres ski in Berwang

De apres ski in Berwang is rustig en ingetogen. Het dorpje richt zich op families en daarom houden ze de echte feestbeesten het liefst buiten de deur.
Het rustige dorpje wordt veel bezocht door gezinnen en in dat decor passen geen lawaaierige bars en kroegen.
Dit neemt echter niet weg dat er enkele gezellige restaurants zijn, waar je na het skien of boarden lekker wat kunt gaan drinken. Ook is er een umbrella bar onder aan de piste.

Accomodatie in Berwang

Er is een divers aanbod van accomodatie. Zo zijn er veel leuke pensions, appartementen en hotels in Berwang. Ellenlang met je ski’s of snowboards slepen is er in Berwang ook niet bij. Je hotel, pension of vakantiehuis bevindt zich nooit ver van de piste.

meer informatie over Berwang is te vinden op ehrwald-berwang.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*